Koud, Kouder, IJskoud Kleurplezier! Duik in de IJswagen Kleurplaten!

De zon schijnt, de lucht is blauw, en je buikje rommelt… Is het al tijd voor ijs?! Met onze spetterende “IJswagen Kleurplaten” kan je alvast genieten van dat heerlijke verkoelende gevoel, zelfs als er nog geen ijsje in zicht is. Kleur mee aan vrolijke wagens vol ijsjes in alle smaken, lieve ijsverkopers en natuurlijk blije kindjes die smullen van hun koude lekkernij!

Kies je eigen ijssmaakavontuur

IJswagen Parade: Kleur vrolijke wagens die door zonnige straatjes rijden, vol torens van kleurige ijshoorntjes, raketjes en bakjes. Vergeet de blije ijsverkoper met zijn schep niet, en natuurlijk de kindjes die watertandend wachten op hun portie geluk!
IJsjesfestival: Laat je penselen smullen van heerlijke ijsjes in alle smaken – aardbei, chocolade, vanille, mango, noem maar op! Versier ze met strooi, glimmertjes, koekjes en fruit, net zoals jij je favoriete ijsje het liefst hebt.
Beach Party met Ben & Jerry’s: Duik in de wereld van de leukste ijstypes met die grappige namen. Kleur de Ben & Jerry’s wagens vol Cookie Dough, Cherry Garcia en Chunky Monkey ijsjes, en vergeet de blije strandbezoekers niet die ervan smullen!
De Lieve Ijsverkoopster: Kleur de vriendelijke dame die met een glimlach de heerlijkste ijsjes schept. Vergeet haar schattige schort, vrolijke bloemetjesjurk en natuurlijk de enorme schep waarmee ze jouw dromenijsje werkelijkheid maakt!
Vergeet niet te giechelen! In sommige kleurplaten zitten grappige verrassingen verstopt, zoals een kindje dat vastzit aan een enorme softijs of een schep die vastplakt aan de neus van de ijsverkoopster. Pas op dat je geen ijs van het watertanden op je kleurplaat morst!

Klaar om jouw zomerse ijsjesdromen te kleuren? Print je favoriete “IJswagen Kleurplaten” uit en laat je creativiteit de vrije loop! Deel je kunstwerken met ons op social media met #IJsjeKleuren, we zijn mega-benieuwd naar jouw ijssalon in kleur!

Met deze kleurplaten beleef je urenlang ijskoud kleurplezier en dompel je jezelf onder in de zoetste avonturen. Dus pak je potloden en roep: “Lekker!”, het is tijd om te kleuren!
Er zijn nog veel meer kleurplaten over voertuigen waarnaar u kunt verwijzen op websites zoals: Kleurplaten Ambulance, Kleurplaten Auto, Kleurplaten Helikopter ……