Maak Moederdag extra speciaal met onze gratis Moederdag kleurplaten! Laat je creativiteit de vrije loop en kleur de mooiste tekeningen voor mama. Kies uit verschillende ontwerpen: lieve mama’s met hun kinderen, vrolijke bloemen, of hartjes vol liefde.

Kleurplezier voor mama en kind!

Kleuren is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor mama’s! Maak er samen een gezellig moment van. Zet een kopje thee, kies de mooiste kleuren en geniet van elkaars gezelschap. De geur van verse thee, het zachte gekras van de potloden en de lachende gezichten van jullie tweeën maken Moederdag onvergetelijk.

Vertel mama hoeveel je van haar houdt!

Met onze Moederdag kleurplaten kan je mama laten zien hoeveel je van haar houdt. Kies een kleurplaat met een lieve tekst, of schrijf je eigen boodschap op de achterkant. Mama zal versteld staan van jouw creativiteit en liefdevolle woorden.

Maak een uniek Moederdag cadeau!

Verzamel je mooiste Moederdag kleurplaten en maak er een prachtige collage van. Hang de collage op de koelkast of lijst hem in. Zo heeft mama altijd een reminder van jouw liefde en creativiteit.

Welke kleurplaat kies jij voor mama?

We hebben een grote collectie Moederdag kleurplaten voor ieder wat wils. Kies je favoriete ontwerp en begin met kleuren! Vergeet niet om je mooiste kleurplaat cadeau te geven aan mama.

Tip

Maak van papier of karton een vaas en versier hem met de mooiste Moederdag kleurplaten. Vul de vaas met echte of zelfgemaakte bloemen voor een extra feestelijk tintje.

Wist je dat we ook leuke kerst kleurplaten hebben? Met deze kleurplaten kun je alvast in de kerstsfeer komen. Kleur de kerstman, rendieren, sneeuwpoppen en andere kerstfiguren in en geniet van de gezellige decembermaand.
Klik hier om kerst kleurplaten te downloaden: Kerst Kleurplaten