20+ Halloween kleurplaten voor kinderen

Hoewel veel mensen Halloween associëren met trucs en traktaties, heeft de feestdag eigenlijk een lange geschiedenis die teruggaat tot de oudheid. De eerste vermelding van Halloween is afkomstig van een Gaelisch feest genaamd Samhain, dat in Ierland en Schotland werd gevierd. Tijdens Samhain staken de mensen vreugdevuren aan en kleedden ze zich in kostuums om boze geesten af te weren.

De traditie verspreidde zich uiteindelijk naar andere delen van Europa, en tegen de 19e eeuw was Halloween ook in Noord-Amerika een populaire feestdag geworden. Vandaag de dag wordt Halloween nog steeds gevierd met veel van dezelfde tradities, waaronder kostuums, snoep en pompoen snijden. Echter, een recente toevoeging aan de vakantie is de populariteit van Halloween kleurplaten. Deze kleurplaten zijn een leuke en creatieve manier voor kinderen om Halloween te vieren terwijl ze tijd doorbrengen met familie en vrienden. Met hun eenvoudige ontwerpen en vrolijke kleuren, zijn Halloween kleurplaten zeker een hit bij kinderen van alle leeftijden.

Hallowen kleurplaat kan gratis worden afgedrukt

Een van de meest populaire Halloween kleurplaten is de pompoen kleurplaat. Dit ontwerp heeft een grote pompoen met een vrolijk gezicht. Kinderen kunnen de pompoen inkleuren met oranje, zwarte of groene kleurpotloden. Ze kunnen ook andere details toevoegen, zoals ogen, een mond en een neus. De pompoenkleurplaat is perfect voor kinderen die van pompoenen en Halloween houden.

Een andere populaire Halloween kleurplaat is de heks kleurplaat. Dit ontwerp toont een heks op haar bezemsteel die door de lucht vliegt. Kinderen kunnen de heks inkleuren met zwarte, groene of paarse kleurpotloden. Ze kunnen ook andere details toevoegen, zoals een puntmuts, een lange jurk en zwarte laarzen. De heks kleurplaat is perfect voor kinderen die houden van