Op avontuur op het volleybalveld met kleurplaten!
Ben jij helemaal fan van volleybal? Wil je net als de toppers op de Olympische Spelen fantastische acties op de court laten zien? Dan hebben we goed nieuws! Op Kleurplatenprinten.nl vind je te gekke volleybal kleurplaten die je helemaal gratis kunt uitprinten.

Kleuren als een echte teamspeler!

Kleuren is niet alleen superleuk om te doen, maar het helpt je ook om een betere volleyballer te worden! Net als bij een echte wedstrijd moet je tijdens het kleuren goed samenwerken met je teamgenootjes, eh, bedoel ik natuurlijk je kleurpotloden! Door netjes te blijven binnen de lijntjes en verschillende kleuren mooi te combineren, leer je concentratie en precisie. Onmisbare skills als je straks de bal perfect over het net wil slaan!

Wordt een service-kanon met kleuren!

Wist je dat volleyballers supersnelle bewegingen moeten kunnen maken? Smashen, springen, duiken: het hoort er allemaal bij. Kleuren helpt je om je hand-oog coördinatie te verbeteren. Hoe beter je kleuren kunt controleren, hoe beter je straks de bal onder controle kunt houden tijdens het volleyballen. Oefen maar vast je service-kanon op papier! Misschien sla je straks wel net zo hard als jouw favoriete volleyballer.

Ontdek jouw innerlijke spelverdeler met fantasie!

Volleyball draait niet alleen om kracht, maar ook om slimme tactieken. De spelverdeler bedenkt de beste aanvalsplannen. Kleuren helpt je om je fantasie te gebruiken. Kijk maar eens naar die kale muur in je kamer. Met jouw kleurpotloden kun je er in een handomdraai een waanzinnig volleybalveld van maken! Misschien zie je wel al precies voor je hoe jij de winnende punten scoort.

Klaar om te knallen? Pak je kleurpotloden!

Print je favoriete volleybal kleurplaten uit en kleur erop los! Vergeet niet om je vriendjes en vriendinnetjes uit te dagen voor een kleurwedstrijd. Wie kan de mooiste volleyballer of het gaafste net kleuren?

Tip

Verzin samen met je vrienden en vriendinnen allerlei verhalen bij de kleurplaten. Wie is de beste spiker? En wie verzint de slimste tactiek? Zo wordt kleuren nóg leuker!Je kunt ook proberen andere sporten in te kleuren op: Sport kleurplaten

Veel succes op het kleurrijke volleybalveld!