Majestueuze bergen kleurplaten

Een berg is een grote natuur ijke verhoging van het aardoppervlak die gewoonlijk boven het omringende land uitsteekt. Bergen zijn over het algemeen steiler en hoger dan heuvels, maar niet zo hoog of steil als een klif of een convolutie. De hoogste berg op aarde, de Mount Everest, heeft een hoogte van 8,8 km (5,5 mi). Toch zijn er genoeg redenen waarom iemand een bergen kleurplaten zou willen.

Ten eerste zien bergen er gewoon heel gaaf uit. Ze hebben een grimmige schoonheid die heel boeiend kan zijn. Bergen inkleuren kan ook heel therapeutisch zijn. Je concentreren op de kleine details van elke streek kan helpen om je geest leeg te maken en stress te verlichten. Dus of je nu een doorgewinterde bergbeklimmer bent of iemand die gewoon een mooi uitzicht waardeert, waarom haal je je kleurpotloden niet tevoorschijn en kleur een berg of twee in?

Als je op zoek bent naar een kleurplaat voor de bergen, hebben we een hele collectie voor je om uit te kiezen. Scroll gewoon naar beneden en maak je keuze! En als je klaar bent, deel je creatie dan met ons op sociale media. We vinden het geweldig om te zien wat onze lezers hebben bedacht!

Bekijk meer kleurtekeningen op Kleurplatenprinten