Ben je een tand verloren? Maak je geen zorgen, de Tandenfee komt eraan! Ontdek onze gratis Tandenfee kleurplaten en kleur vrolijke afbeeldingen in met de lieve Tandenfee en haar muizen-vriendjes. Laat je fantasie de vrije loop en beleef de magie van het wisselen van tanden.

Word een tandjes-held met kleuren!

Kleuren is niet alleen leuk, maar ook leerzaam! Door de kleurplaten netjes in te kleuren, stimuleer je concentratie en fijne motoriek. Net als de Tandenfee die voorzichtig je tandje meeneemt, kun je je volledig op de details concentreren en prachtige kunstwerken creëren.

Leer over de Tandenfee en haar avonturen!

De Tandenfee is een klein, magisch wezen dat ’s nachts langs komt om verloren tandjes te verzamelen. In ruil voor je tandje laat ze een klein cadeautje achter. Terwijl je de kleurplaten inkleurt, kun je je fantasie gebruiken om te bedenken wat de Tandenfee met al die tandjes doet.

Maak nieuwe vriendjes met de Tandenfee!

Kleuren is nog leuker samen! Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit om samen de Tandenfee kleurplaten in te kleuren. Jullie kunnen elkaar helpen met de moeilijke stukjes en tips geven over kleurencombinaties. Zo leer je net als de Tandenfee om samen te werken en nieuwe vrienden te maken.Ben je klaar voor een nieuw avontuur met schattige baby’tjes? Ontdek dan onze “Baby kleurplaten“! Kleur vrolijke baby’tjes in, oefen met tellen en kleuren en leer over de wonderen van het leven.

Klaar om te kleuren en de Tandenfee te ontmoeten?

Print je favoriete Tandenfee kleurplaten uit en kleur erop los! Vergeet niet om je vriendjes en vriendinnetjes uit te dagen voor een kleurwedstrijd. Wie kan de mooiste Tandenfee tekenen of de meest magische muizen-vriendjes kleuren?