Rainbocorns Kittycorn Kleurplaten: Super schattige eieren

Ben je gek op Rainbocorns? De magische mix van eenhoorns, kittens en een flinke dosis schattigheid? Dan hebben we iets heel leuks voor jou: Rainbocorns Kittycorn kleurplaten! Kleur je favoriete Rainbocorns in je eigen favoriete kleuren en maak de leukste creaties.

Wat zijn Rainbocorns Kittycorns?

Rainbocorns Kittycorns zijn superleuke pluche beestjes die uit een groot ei komen – net als een echte eenhoorn! Ze zijn superzacht, hebben mooie glinsterogen en prachtige manen in alle kleuren van de regenboog. En het allerleukste… ze houden van verrassingen! In het ei vind je allerlei kleine cadeautjes, zoals stickers, hartjes en zelfs slijm!

Kleuren met je favoriete Kittycorn

Op zoek naar een kleurplaat van een specifieke Kittycorn? We hebben ze voor je! Misschien vind je het heel leuk om de speelse Bobbles te kleuren, of ben je meer een fan van de stoere Electra? Of misschien wil je wel een kleurplaat met al je favoriete Kittycorns bij elkaar!

Bovendien, kleuren met Rainbocorns Kittycorns inspireert je fantasie! Misschien geef je jouw Kittycorn wel een regenboogstaart, of superlange wimpers. Je kunt je Kittycorns ook grappige outfitjes tekenen – een piratenhoed, of een prinsessenjurk! Alles mag!

Kleurplaten Templates

Template 1: Kleur & Verhaal
Kleur je Rainbocorn in en bedenk een spannend verhaal! Waar woont jouw Kittycorn? Heeft hij misschien superkrachten, of kan hij vliegen? Schrijf je verhaal op, of teken het erbij!

Template 2: Regenboogfeest! Deze kleurplaat is een feestje! Gebruik alle kleuren van de regenboog om je Rainbocorn te versieren. Misschien kun je zelfs glitters en kleine steentjes gebruiken om ‘m extra mooi te maken!

Template 3: Kittycorn Vrienden Rainbocorns houden van samen spelen! Teken voor jouw Kittycorn een nieuw vriendje. Dat kan een andere Kittycorn zijn, of misschien wel een ander dier! Geef ze allebei een vrolijke naam.

Veel kleurplezier!

We hopen dat je heel veel plezier beleeft aan het kleuren van de Rainbocorns Kittycorns. Vergeet niet je kleurplaten te laten zien aan je vriendjes, vriendinnetjes, en natuurlijk papa en mama!