Ben jij helemaal wild van de Wild Kratts? Broers Chris en Martin zijn altijd op zoek naar het volgende dierenavontuur! Nu kun jij ook meedoen met deze spannende expedities met onze leuke Wild Kratts kleurplaten!

Kleurplaten zijn Superleuk én Goed voor Je!

Wist je dat kleuren niet alleen leuk is, maar ook helpt om slimmer te worden? Als je lekker zit te kleuren, oefen je je fijne motoriek. Dat is handig voor alles, zoals schrijven en knutselen! Kleuren leert je ook goed te focussen en maakt je supertrots als je klaar bent.

Ontdek de Krachten van de Wild Kratts

Wauw! Chris en Martin kunnen veranderen in dieren met hun Creature Power Suits. Jij kan ook met je kleurpotloden of stiften de dieren hun kracht geven. Wil je dat een olifant supersnel kan rennen? Geef ‘m dan felle, gele strepen! Is jouw gorilla sterk? Dat zie je zo met groene spieren!

Word Creatief, Net Zoals de Wild Kratts

De gebroeders Kratt komen op de bijzonderste plekken met de coolste dieren in aanraking. Laat je fantasie vliegen als je aan het kleuren bent en bedenk zelf grappige avonturen. Misschien ga je wel met de Wild Kratts mee diep de jungle in, of duik je de oceaan in met een vrolijk gekleurde dolfijn. Alles mag!

Oefen met Kleuren en Leer Over Dieren

Wist jij dat een tijger helemaal niet oranje is onder die zwarte strepen? Doe zelf onderzoek op het internet en zoek de echte kleuren voor jouw Wild Kratts kleurplaten!

Zo Vind Je Altijd De Leukste Kleurplaten

Op https://kleurplatenprinten.nl vind je niet alleen Wild Kratts kleurplaten, maar ook te gekke kleurplaten van je andere favoriete series en figuren. Mama of papa helpen je vast zoeken, of gebruik deze woorden: “kleurplaten Baby Shark” , “Balloon Boy kleurplaten”, “Hercules kleurplaten”. En er zijn nog veel meer dingen die u meteen zelf moet ontdekken