Hou jij van spannende verhalen over stoere vikingen die met hun schepen de wereldzeeën bevoeren? Dan hebben we goed nieuws! Op Kleurplatenprinten.nl vind je te gekke viking kleurplaten die je helemaal gratis kunt uitprinten. Zo beleef je zelf een vikingavontuur, lekker veilig vanuit je kamer. Kleur de schepen in met felle kleuren, net als de schilden en helmen van de vikingen. Misschien ontdek jij wel een verborgen schateiland!

Kleuren als een echte viking-berserker!

Wist je dat kleuren net zo goed kan zijn als een echte viking training? Vikingen moesten tijdens hun rooftochten alert en gefocust zijn. Kleuren helpt je om je concentratie te verbeteren. Door netjes binnen de lijntjes te blijven kleuren en te letten op kleine details, leer je om je aandacht goed vast te houden. Belangrijk als je straks zelf op rooftocht gaat (met je kleurpotloden natuurlijk!).

Ontdek je innerlijke scheepsbouwer met fantasie!

Vikingen waren echte scheepsbouwers. Ze bouwden enorme schepen, ook wel drakkars genoemd, waarmee ze over de golven konden varen. Kleuren helpt je om je fantasie te gebruiken. Kijk maar eens naar die lege kleurplaat van een viking schip. Met jouw kleurpotloden kun je er in een handomdraai een waanzinnig piratenschip van maken, compleet met schedelvlag en papegaaien!

Wordt een meester-verhalenverteller met kleuren!

Vikingen waren niet alleen sterke strijders, maar ook geweldige verhalenvertellers. ’s Avonds rond het kampvuur vertelden zij spannende verhalen over goden, monsters en verre landen. Kleuren helpt je om je creativiteit te gebruiken. Misschien zie je wel een afbeelding van een vikingstrijder op de kleurplaat. Verzin met behulp van je kleuren een heel nieuw verhaal over zijn avonturen!

Klaar om te plunderen… eh, te kleuren?

Print je favoriete viking kleurplaten uit en kleur erop los! Vergeet niet om je vriendjes en vriendinnetjes uit te dagen voor een kleurwedstrijd. Wie kan de stoerste viking of het mooiste viking schip kleuren?Je kunt ook andere kleurrijke kleurpagina’s ervaren met andere personages, zoals: Hercules kleurplaten, Piraten kleurplaten, Superhelden kleurplaten