Toca Boca kleurplaten: een wereld van kleurplezier!

Ben jij ook zo’n grote fan van Toca Boca? Dan hebben wij iets heel leuks voor jou: kleurplaten! Met Toca Boca kleurplaten kun je al je favoriete karakters en werelden tot leven brengen met jouw kleuren.

Laat je creativiteit de vrije loop

Toca Boca kleurplaten zijn leuk voor iedereen! Of je nu van Rita houdt, Zeke, of misschien wel Leon – er is voor ieder wat wils. Kleur hun haar, kies de gekste outfits en verzin de leukste achtergronden. Je kunt zelfs je eigen Toca Boca-verhalen maken terwijl je kleurt!

Op kleurplatenprinten.nl vind je de leukste Toca Boca kleurplaten!

Op kleurplatenprinten.nl hebben we een supergrote verzameling met Toca Boca kleurplaten. Kies je favorieten en print ze uit, of kleur lekker online in!

Kleuren met je favoriete karakters

Rita’s gekke kapsels: Knalroze? Neon groen? Of alle kleuren van de regenboog? Jij beslist hoe Rita’s haar er vandaag uitziet!

  • Zeke’s coole outfits: Zeke houdt van mode! Help hem een supercoole outfit te kiezen en vergeet de accessoires niet!
  • Leon’s grappige huisdieren: De huisdieren van Leon zijn dol op verstoppen! Kun jij ze allemaal vinden op de kleurplaat en ze in de gekste kleuren inkleuren?

Nog meer kleurplaten-inspiratie nodig?

  • Toca Life World vakantie: Pak je potloden en stiften maar in, want we gaan op vakantie naar het strand, de bergen, of misschien wel een grote stad!
  • De grappigste Toca Boca eetfestijnen: Bedenk de gekste pizza’s, toetjes of hamburgers en kleur ze in. Kun jij je voorstellen hoe ze smaken?
  • Toca Boca-feestjes: Is er iemand jarig? Of is er gewoon zin in een feestje? Maak dan een kleurplaat met slingers, ballonnen en cadeautjes!

Veel kleurplezier!