Ontdek onze gratis Toad-kleurpagina’s en kleur leuke scènes met de dappere Toad, zijn vrienden en al hun avonturen. Ervaar de magie van het Mushroom Kingdom en stimuleer je creativiteit en verbeeldingskracht.

Word Toade-held met kleuren!

Kleuren is niet alleen leuk maar ook leerzaam! Door de kleurplaten netjes in te kleuren stimuleer je de concentratie en de fijne motoriek. Net zoals Toade obstakels trotseert, kun jij je concentreren op details en prachtige kunstwerken maken.

Leer meer over Toade en zijn vrienden!

Toad is een vrolijke en behulpzame paddenstoel, altijd klaar om zijn vrienden te helpen. In het Mushroom Kingdom beleeft hij spannende avonturen met Mario, Luigi en Princess Peach. Gebruik bij het kleuren van de kleurpagina’s je fantasie en bedenk wat Toade vandaag gaat doen.

Maak nieuwe vrienden met Toade!

Samen kleuren is nog leuker! Nodig je vrienden uit om Toade’s afbeelding in te kleuren. Je kunt elkaar helpen met de moeilijke onderdelen en advies geven over kleurencombinaties. Zo leer je, net als Toade, samenwerken en nieuwe vrienden maken.

Ben jij klaar om te kleuren en op avontuur te gaan met Toade?

Print je favoriete Toade-kleurpagina’s en kleur weg! Vergeet niet je vrienden uit te dagen voor een kleurwedstrijd. Wie kan de beste pad tekenen of de kleurrijkste paddenstoelen maken?