Garten of BanBan 6 Kleurplaten | Kleurplaten voor kinderen

Klaar voor griezelig leuke avonturen? Garten of BanBan 6 kleurplaten om te griezelen en gieren!
Hé kleine helden, durven jullie mee op een spannend avontuur in de Garten of BanBan? Bereid je voor op griezelknisperende fun met maar liefst zes kleurplaten vol enge en lieve monstertjes uit deze super populaire game!

Kleur je weg door spannende scènes:

Papa BanBan en zijn griezelig glimlach! Kleur zijn tanden zo scherp als messen en zijn ogen zo rood als vuur, maar vergeet niet om hem ook een grappig strikje te geven. Papa BanBan houdt tenslotte wel van een beetje stijl!
Blinky Boo, de snelle spook! Geef hem een regenboogvacht om hem extra snel te laten lijken, en vergeet zijn schattige tongetje niet te kleuren. Blinky Boo is misschien wel een beetje eng, maar hij is eigenlijk best lief!
Huggy Wuggy, de knuffelvampier! Durf jij zijn lange armen en scherpe tanden te kleuren? Geef hem ook een paar felgele tandenborstels, want zelfs monsters houden van een frisse adem!
Poppy Playtime, de kleurrijke fabriek! Laat je creativiteit los op de glijbanen, de knuffelmachines en de enge poppen. Kleur alles zo fel als je durft, net zoals de fabriek zelf!
Kiss Missy, de spinnende DJ! Geef haar een discobal-grote glimlach en kleurt haar spinnenwebben in de mooiste kleuren. Kiss Missy houdt van feestjes, dus kleur haar microfoon goud en laat haar lekker zingen!
Wynona’s geheimzinnige kamer! Wat zal Wynona daar toch verstoppen? Kleur de kisten, de machines en de vreemde snuisterijen in deze mysterieuze kamer. Misschien ontdek je wel een geheim!
Kleuren is niet alleen leuk, het is ook supergoed voor je:

Je hersenen: Kleuren helpt je om te concentreren, creatief te denken en problemen op te lossen. Net als een echte detective in de Garten of BanBan!
Je handen: Kleuren maakt je kleine vingertjes sterk en flexibel, zodat je straks de allermooiste tekeningen kunt maken.
Je humeur: Kleuren is een heerlijke manier om te ontspannen en stress los te laten. Na een paar kleurplaten ben je helemaal zen, net als Huggy Wuggy na een poetsbeurt!
Dus pak je kleurpotloden, stiften of verf en laat je fantasie de vrije loop in de Garten of BanBan! Wie weet, misschien ontdek je wel je eigen innerlijke monsterjager!
Garten of BanBan 6 is een uiterst aantrekkelijk spel voor kinderen om te kleuren. Maar deze attractie stopt hier niet, doe mee en ontdek andere uiterst aantrekkelijke en interessante kleurpagina’s van Games.