Zweef de Snoepfabriek in met Wonka Kleurplaten!

Ben jij klaar voor een chocolade-avontuur in Willy Wonka’s fantastische fabriek? Pak dan je kleurigste potloden en stiften, want met onze sprankelende “Wonka Kleurplaten” dompel je je in een wereld vol snoepjes, gekke uitvindingen en onvergetelijke personages!

Kies je eigen snoep-avontuur

Willy’s Wonderland: Kleur Willy Wonka in zijn extravagante paarse pak, met zijn glimmende wandelstok en ondeugende glimlach. Vergeet de fantastische snoepmachine achter hem niet!
Oempa Loempa Parade: Laat de kleine chocoladefabriekwerkers dansen in hun iconische rode pakjes en witte mutsen. Vergeet hun grappige gezichtsuitdrukkingen en kleine liedjes niet!
Fantastische Snoepjes: Dompel je onder in een zee van kleurrijke snoepjes! Glimmende Everlasting Gobstoppers, kronkelige Everlasting Toffee of de reusachtige Wonka Bar? Kleur ze allemaal!
Gekke Uitvindingen: Laat de Chocolade Rivier vloeien, de Fizzy Lifting Drinks bubbelen en de Verkleinkamers hun werk doen. Kleur de fabriek vol met Willy’s wonderlijke machines!
Vergeet niet te giechelen! In sommige kleurplaten zitten grappige verrassingen verstopt, zoals Willy die vastzit in zijn stoel van te veel snoepjes of een Oempa Loempa die struikelt over zijn grote schoenen. Pas op dat je geen chocolade op je kleurplaat morst!

Klaar om Willy Wonka’s fabriek tot leven te kleuren? Print je favoriete “Wonka Kleurplaten” uit en laat je fantasie de vrije loop! Deel je kunstwerken met ons op social media met #WonkaKleuren, we zijn mega-benieuwd naar jouw snoepfabriek-creaties!

Met deze kleurplaten beleef je urenlang snoep-avontuur en waan je je in Willy Wonka’s gekke wereld. Dus pak je kleurpotloden en roep: “Oompa Loompa, doopidoe!”, het is tijd om te kleuren!
We hebben veel kleurplaten van andere films, je kunt ze vinden en beleven op Kleurplaat van film