Ben jij helemaal weg van Venom, de zwarte anti-held uit de Marvel strips? Vind je het te gek hoe hij met zijn scherpe tanden en klauwen vecht tegen Spider-Man? Met onze te gekke Venom kleurplaten van Kleurplatenprinten.nl kun je hem helemaal naar jouw hand zetten! Download je favoriete Venom kleurplaat en kleur hem in met de meest angstaanjagende kleuren.

Kleuren als een wetenschapper!

Wist je dat Eddie Brock, de gastheer van Venom, vroeger een journalist was? Journalisten moeten goed kunnen nadenken en analyseren. Kleuren is net als een wetenschapper te werk gaan! Je moet nadenken over welke kleuren je gebruikt voor Venom’s zwarte lijf en de scherpe witte tanden. Door goed na te denken over je kleuren leer je concentreren en plannen. Belangrijke skills als je later misschien wel net als Eddie de waarheid wil achterhalen!

Laat je creativiteit los als de symbioot!

Venoms zwarte symbioot is een alien wezen met een eigen wil. Soms helpt hij Eddie, maar soms wil hij juist chaos veroorzaken! Kleuren helpt je om je fantasie te gebruiken. Kijk maar eens naar die kale muur in je kamer. Met jouw kleurpotloden kun je er in een handomdraai een waanzinnig Venom-universum van maken! Misschien zie je wel gebouwen bedekt met zwarte slierten of zwevende auto’s.

Wordt een meester-verhalenverteller met kleuren!

Eddie Brock vertelt in de strips spannende verhalen over zijn avonturen met Venom. Kleuren helpt je om je creativiteit te gebruiken. Misschien zie je wel een afbeelding van Venom die tegen Spider-Man vecht op de kleurplaat. Verzin met behulp van je kleuren een heel nieuw verhaal over hun gevecht! Wie wint er deze keer?

Klaar om te vechten… eh, te kleuren?

Print je favoriete Venom kleurplaten uit en kleur erop los! Vergeet niet om je vriendjes en vriendinnetjes uit te dagen voor een kleurwedstrijd. Wie kan de engste Venom of de coolste achtergrond kleuren?Lees eens een spannend Marvel stripverhaal met je ouders of blader door een kinderencyclopedie over symbioten. Zo leer je nog meer over buitenaardse wezens en kun je jouw Venom kleurplaten nóg angstaanjagender maken!Er zijn nog veel meer aantrekkelijke karakters die je kunt inkleuren zoals: kleurplaten Avengers geeft je de vrijheid om je favoriete karakters te versieren met je favoriete kleuren, kleurplaten Batman je kunt Batman een kleurrijke cape geven… en er zijn nog veel meer kleurplaten voor je zelf ontdekken