Smurf Kat Kleurplaten: Kleur de Paddenstoelkop Blauw Kat

Heb je al gehoord van de Smurf Kat? Nee, het is geen gewone poes, en ook geen echte Smurf! Het is een grappig wezentje met een blauwe paddenstoel als hoed en een schattig kattengezichtje. De Smurf Kat is helemaal hip op het internet en nu kun jij hem zelf inkleuren!

Waarom kleuren met de Smurf Kat zo leuk is

Kleuren is goed voor je! Wist je dat kleuren helpt om je te concentreren, beter te leren en minder te piekeren? Het is net een beetje toveren!
Smurf Kat is grappig: Met zijn grote ogen en rare paddenstoel-hoed ziet de Smurf Kat er een beetje gek uit. Dat maakt het juist extra grappig om hem mooie kleuren te geven! Misschien een rode paddenstoel en groene strepen?
Verzin je eigen verhalen! Terwijl je kleurt, kun je allerlei toffe avonturen bedenken die de Smurf Kat beleeft. Misschien redt hij wel een Smurfin in het bos, of vindt hij een grote schat!

Hier kun je Smurf Kat kleurplaten vinden

Op onze website, kleurplatenprinten.nl, hebben we super veel leuke Smurf Kat tekeningen om in te kleuren. Je kunt ze gratis printen en meteen beginnen!

Wat ga jij kleuren?

Denk alvast na over welke kleuren je voor jouw Smurf Kat gaat gebruiken. Wil je felle kleuren of juist zachte tinten? Je kunt alles proberen! En vergeet niet… er is niks goed of fout met kleuren. Het belangrijkste is dat jij plezier hebt!

Extra Smurf Kat weetjes:

De Smurf Kat heet eigenlijk “Shailushai”, dat is Russisch!
Hij is niet echt, maar wel bedacht door een slimme tekenaar.
Soms heeft de Smurf Kat ook een slakje op een stokje bij zich!
Veel kleurplezier!