Palmzondag Kl eurplaten: De intocht van Jezus in Jeruzalem!

Ben jij helemaal klaar voor het mooie feest van Palmzondag? Het is een bijzondere feestdagen waarop we vieren dat Jezus naar Jeruzalem kwam! Wil je graag mooie kleurplaten maken om Palmzondag te vieren? Dan zit je hier helemaal goed!

Wat is Palmzondag?

Palmzondag is een feest waarbij we ons herinneren hoe Jezus op een ezeltje Jeruzalem binnenreed. De mensen waren super blij om Hem te zien en zwaaiden met palmtakken. Daarom noemen we het Palmzondag. Misschien maak je zelf ook wel een Palmpasenstok – die lijkt een beetje op de palmtakken van toen! En… kleurplaten maken bij Palmzondag is natuurlijk helemaal te gek!

Kleurplatenprinten.nl: de leukste Palmzondag kleurplaten

Op kleurplatenprinten.nl vind je de allerleukste kleurplaten voor Palmzondag! Je kunt kiezen uit kleurplaten van Jezus op de ezel, blije mensen die met palmtakken zwaaien, of misschien wel een mooie kleurplaat van een Palmpasenstok.

Template Voorbeelden

Algemene Kleurplaat: Hier is een kleurplaat van Jezus op een ezel, omringd door mensen met palmtakken. Kleuren helpt je om je goed te concentreren en het verhaal van Palmzondag te onthouden.
Specifieke Kleurplaat (bijv. Palmpasenstok): Kijk eens naar deze tekening van een Palmpasenstok! Met al die kleurtjes wordt hij helemaal mooi! Weet jij dat ze deze stokken ook wel versieren met snoepjes? Dat is wel een lekker feestje!
Kleurplaat met Uitdaging: Op deze kleurplaat moet je niet alleen binnen de lijntjes kleuren, maar ook zelf de Palmpasenstok afmaken! Dat is een leuke oefening met tekenen.