Opstanding Jezus Kleurplaten: Beleef het Paasverhaal!

Ben je op zoek naar mooie kleurplaten van Jezus om te kleuren rond Pasen? Op kleurplatenprinten.nl vind je een fijne selectie kleurplaten die het verhaal van de opstanding van Jezus vertellen. Kleuren is niet alleen leuk, het is ook nog eens hartstikke goed voor je!

Waarom kleuren?

Wordt een verhalenverteller: Kleurplaten van de opstanding helpen je het bijzondere verhaal van Pasen te begrijpen. Terwijl je kleurt, kun je het verhaal samen met een ouder of verzorger navertellen!
Ontwikkel je fantasie: Kies mooie kleuren voor de kleding van Jezus, de natuur, en al je andere favoriete onderdelen van de kleurplaten. Laat je creativiteit de vrije loop!
Ontspan en rust: Kleuren is super ontspannend. Is je hoofd even vol van dingen? Kleuren helpt je tot rust te komen en weer fris aan de slag te gaan.
Kleuren met je favoriete Jezus-karakters

Op onze website vind je kleurplaten met verschillende delen van Jezus’ verhaal. Kies een kleurplaat met:

Jezus in de tuin: Jezus bidt vlak voordat hij wordt opgepakt. Kun je inbeelden hoe hij zich misschien voelt?
Jezus en zijn vrienden: Kleur Jezus in met zijn discipelen en andere vrienden en vriendinnen.
Het lege graf: De opstanding! Versier het graf met bloemen en maak de scène vrolijk en kleurrijk.
Nog leuker met kleurpotloden of stiften?

Je kunt de kleurplaten van kleurplatenprinten.nl gratis downloaden en uitprinten. Kies je liever kleurpotloden of stiften? Of ga je voor waterverf? Jij mag het zeggen! Weet jij al welke kleuren je gaat gebruiken? Veel plezier!