Carnaval Kleurplaten: Laat je Feestvreugde Sprankelen!

Alaaf! Houd jij ook zo van verkleden, dansen en confetti? Dan is carnaval dé tijd om al je feestreudigheid te laten knallen! En wat is er nou leuker dan je eigen kleurrijke carnavalswereld te creëren met onze vrolijke “Carnaval Kleurplaten”?

Duik in een oceaan van kleuren met prachtige maskers, zwierende jurken, grappige narren en stoere prinsen en prinsessen. Laat je fantasie de vrije loop met glitterende versieringen, kleurrijke confetti en fantastische optochtwagens.

Kies je eigen kleurenparade

Masker Magic: Laat je ogen twinkelen achter mysterieuze Venetiaanse maskers of creëer je eigen fantastische ontwerpen met veren, kralen en glimmende steentjes.
Prinsen en Prinsessen: Geef de prachtigste jurken en pakken vorm met koninklijke kleuren en schitterende versieringen. Vergeet de scepters en kronen niet te laten stralen!
Optochtpret: Kleur mee met de vrolijke chaos van een carnavalsoptocht. Versier stoere praalwagens, laat ballonnen vliegen en geef de feestvierende menigte een kleurrijke twist.
Vergeet niet te lachen! Sommige van onze kleurplaten zitten vol met grappige verrassingen, zoals een prinses die haar hoge hak verliest midden in de polonaise of een nar die vastzit in een te grote hoed!

Klaar om te feesten met je kleurpotloden? Print je favoriete “Carnaval Kleurplaten” uit en laat je creativiteit de vrije loop! Deel je kleurrijke kunstwerken met ons op social media met #CarnavalKleuren, we zijn benieuwd naar jouw carnavalswereld!

Met deze kleurplaten beleef je de leukste carnavalsvoorpret en kleur je de feestsfeer alvast helemaal vrolijk. Dus pak je kleurpotloden en roep: “Alaaf!”, het is tijd om te kleuren!
andere kleurplaten met vakantie-evenementen vind je meer op Feestdagen kleurplaten