Heb jij de waanzinnige film Up gezien? Over de grumpy Carl Fredricksen die met honderden ballonnen zijn huis laat wegvliegen op weg naar Paradise Falls? Supergaaf, toch? Met onze te gekke Up kleurplaten van Kleurplatenprinten.nl beleef je zelf een Up avontuur, lekker veilig vanuit je kamer. Kleur Carl’s kleurrijke huis in met de meest felle kleuren en zorg ervoor dat de ballonnen er vrolijk uit blijven zien!

Kleuren als een echte avonturier!

Wist je dat kleuren net zo spannend kan zijn als een echte vliegreis met ballonnen? Carl Fredricksen moest tijdens zijn avontuur alert en gefocust zijn. Kleuren helpt je om je concentratie te verbeteren. Door netjes binnen de lijntjes te blijven kleuren en te letten op kleine details, leer je om je aandacht goed vast te houden. Belangrijk als je straks zelf op avontuur gaat (met je kleurpotloden natuurlijk!).

Wordt een meester-ontdekkingsreiziger met fantasie!

Carl Fredricksen droomde er al zijn hele leven van om naar Paradise Falls te reizen. Kleuren helpt je om je fantasie te gebruiken. Kijk maar eens naar die kale lucht op de kleurplaat. Met jouw kleurpotloden kun je er in een handomdraai een waanzinnige waterval van maken, omgeven door exotische bloemen en misschien wel pratende papegaaien!

Leer nieuwe vrienden kennen met kleuren!

Op zijn reis ontmoet Carl de lieve Wilderness Explorer Russell en de dolenthousiaste hond Dug. Kleuren is superleuk om alleen te doen, maar nog gezelliger met je beste vriendjes en vriendinnetjes! Jullie kunnen samen de Up kleurplaten verdelen en elkaar helpen met de moeilijke stukjes. Zo leer je net als Carl om nieuwe vrienden te maken en samen op avontuur te gaan.

Klaar om te vliegen… eh, te kleuren?

Print je favoriete Up kleurplaten uit en kleur erop los! Vergeet niet om je vriendjes en vriendinnetjes uit te dagen voor een kleurwedstrijd. Wie kan het mooiste ballonnenhuis kleuren of de grappigste pose van Dug tekenen?Verzin samen met je vrienden en vriendinnetjes een vervolgverhaal op Up. Waar gaat Carl’s volgende avontuur naartoe? En wat voor gekke dieren komen ze tegen? Zo wordt kleuren nóg leuker!

Veel plezier op jouw Up kleur avontuur!Je kunt aantrekkelijkere Disney-kleurplaten vinden op Pooh en vrienden kleurplaten bij “Winnie de Poeh kleurplaten“. Of laten we samen met de vrouwelijke feeën op ontdekking gaan met “Zeemeermin kleurplaat”.