Waarom wil je Tinkerbell ontmoeten? Ontdek onze gratis Tinkerbell-kleurplaten op kleurrijke vrolijke scènes in met de lieve vergoeding, haar vriendjes en al hun magische avonturen. Beleef de wonderen van Nooitgedachtland en stimuleer je creativiteit en fantasie.

Word een feeënheld met kleuren!

Kleuren is niet alleen leuk, maar ook leerzaam! Door de kleurplaten netjes in de kleuren, stimuleer je concentratie en fijne motoriek. Net als Tinkerbell die met precisie haar sprankelende stof strooit, kun je volledig op de details verwerken en prachtige kunstwerken creëren.

Leer meer over Tinkerbell en haar avonturen!

Tinkerbell is een kleine, vrolijke fee die in Nooitgedachtland woont. Ze is voor beste vriendin van Peter Pan en helpt hem om de Verloren Jongens te beschermen. In Nooitgedachtland geloofde ze spannende avonturen met piraten, indianen en zeemeerminnen. Terwijl je de kleurplaten inkleurt, kun je je fantasie gebruiken om te bedenken wat Tinkerbell vandaag gaat doen.

Maak nieuwe vriendjes met Tinkerbell!

Kleuren is nog leuker samen! Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit om samen de Tinkerbell kleurplaten in te kleuren. Jullie kunnen elkaar helpen, de ingewikkelde stukjes ontmoeten en tips geven over kleurencombinaties. Zo leer je net als Tinkerbell om samen te werken en nieuwe vrienden te maken.Ben je dol op sprookjes met een vleugje avontuur? Ontdek dan onze “Rapunzel kleurplaten“! Kleur de prachtige Rapunzel in, beleef haar spannende avonturen met Flynn Rider en laat je fantasie de vrije loop.

Klaar om de kleuren en op avontuur te gaan met Tinkerbell?

Print je favoriete Tinkerbell kleurplaten uit en kleur erop los! Vergeet niet om je vriendjes in vriendinnetjes uit te dagen voor een kleurwedstrijd. Wie kan de vochtige Tinkerbell-tekening of de meest magische Nooitgedachtland creëren?