Zwart-wit was gisteren! Kleur je eigen Zebra Avontuur!

Zijn jouw potloden al klaar voor een wild avontuur? Met onze “Zebra Kleurplaten” kan je op safari in je eigen kamer! Kleur mee aan prachtige zebra’s met unieke strepenpatronen, grappige zebra-baby’s en stoere zebra-veulens die in de savanne rondscharrelen.

Kies je eigen Zebra-avontuur

Savanne Safari: Kleur vrolijke zebra-kuddes die grazen op de savanne, met giraffen, leeuwen en olifanten in de verte. Vergeet niet de heldere blauwe lucht en de warme zon te kleuren, net als in een echte safari!
Zebra-Baby Boom: Smelt weg bij schattige zebra-baby’s die samen spelen, drinken bij hun mama en nieuwsgierig de wereld ontdekken. Voeg grappige details toe zoals vlinders in hun manen of vogeltjes op hun ruggetjes.
Strepen Spektakel: Focus op de unieke strepenpatronen van elke zebra. Kleur ze in met tinten bruin, zwart en wit, of laat je fantasie los met felle kleuren zoals groen, blauw en roze!
Zebra-Vriendschappen: Ontmoet zebra’s die samenwerken met andere dieren, zoals vogeltjes die op hun rug zitten en insecten wegpikken of antilopen die zich tussen de kudde verschuilen. Voeg details toe die de vriendschap tussen de dieren laten zien.
Vergeet niet te giechelen! In sommige kleurplaten zitten grappige verrassingen verstopt, zoals een zebra die vastzit tussen twee giraffen of een baby-zebra die zijn moeder kwijt is geraakt. Pas op dat je geen tranen van het lachen op je kleurplaat morst!

Klaar om je zebra-avontuur te kleuren? Print je favoriete “Zebra Kleurplaten” uit en laat je creativiteit de vrije loop! Deel je kunstwerken met ons op social media met #ZebraStreepjes, we zijn superbenieuwd naar jouw unieke zebra-vriendjes!

Met deze kleurplaten beleef je urenlang kleurplezier en leer je over de fascinerende wereld van zebra’s. Dus pak je potloden en roep: “Hinnik!”, het is tijd om te kleuren!
Er zijn nog veel meer dieren kleurplaten, meer vind je op kleurplatenprinten.nl. Laten we onderzoeken