Australische Dieren kleurplaten: Ontdek Australische dieren

Ben je dol op dieren? En vind je kleurplaten leuk? Dan hebben we iets heel leuks voor jou: kleurplaten van Australische dieren! Australië is een land ver weg met heel veel dieren die je hier in Nederland niet in de dierentuin ziet. Wil je graag meer leren over deze bijzondere beesten? Lees dan snel verder!

Ontdek de leukste kleurplaten

Op onze website kleurplatenprinten.nl: https://kleurplatenprinten.nl/ vind je allerlei kleurplaten van Australische dieren. Je kunt dan denken aan:

Kangoeroes: Deze springers zie je vast weleens in filmpjes, maar wist je dat ze hun baby’s in een buidel dragen?
Koala’s: Deze schattige klimmers houden vooral van slapen en eucalyptusblaadjes eten!
Wombats: Een soort dikke hamsters met korte pootjes.
Emoes: Loopvogels die wel een beetje op struisvogels lijken.
Kleurplezier EN leren

Door de kleurplaten te kleuren wordt je niet alleen creatief, maar leer je ook een heleboel over de dieren. Waar leven ze? Hoe zien ze eruit, grote oren, een staart, een buidel? Welke kleuren kun jij ze geven?

Kleurplaten Templates

We hebben verschillende templates om te kiezen:

Focus op één dier: Een super gedetailleerde kleurplaat van bijvoorbeeld een kangoeroe in close-up. Leer alle fijne details kennen!
Dieren in hun omgeving: Een kleurplaat van wombats in het bos, of koala’s die in de bomen klimmen.
Grappige dieren: Emoes met gekke hoedjes op. De tekeningen zorgen vast voor een lach op je gezicht!
Speciaal voor jou…

Is jouw lievelingsdier een kangoeroe? Dan maken we een speciale kleurplaat waarop de kangoeroe een voetbal vasthoudt, of op een skateboard staat! Of je eigen naam op de kleurplaat, dat kan ook.

Zo, nu heb je veel inspiratie voor de leukste Australische dieren kleurplaten. Vergeet je ons een mooie kleurplaat te sturen als je ‘m af hebt? Veel plezier!